skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Næringslivet blar opp for Aalesund

Henrik Hoff
Henrik Hoff
Både privatpersoner og næringslivet på Sunnmøre står klar til å bla opp for å hjelpe Aalesunds Fotballklubb til ståplass i Tippeligaen.

Publisert 18.05.2005 15:30.


- Vi har fått signal både fra privatpersoner og næringslivet om at de vil spytte inn penger til spillerkjøp. Dessuten har vi selv penger i systemet til å forsterke stallen, sier daglig leder i Aalesund Fotball, Henrik Hoff.

Han understreker at det ikke blir snakk om 15-20 millioners kjøp, men sier de er villig til å strekke seg langt dersom de finner de rette spillerne.

Tøft i toppen

Livet i Tippeligaen er blitt akkurat så tøft som ventet for nyopprykkede Aalesund. Laget var tilbakeholden med nyinnkjøp før sesongen. Laget mangler styrke i alle lagdeler. Nå innser trener Ivar Morten Normark at laget trenger forsterkninger dersom de skal overleve.

Når overgangsvinduet åpner i juli vil laget helt sikkert kjøpe nye spillere som kan forsterke laget.

Flere aktuelle

- Vi har flere navn på blokka og mange agenter som jobber for oss. Det vile være rart hvis vi ikke forsterker stallen, sier Normark. Han ønsker ikke å røpe hvilke spillere de jakter på.

Før sesongen sikret AaFK seg Adin Brown(USA), Peter Werni(Lillestrøm), Stian Johnsen(Strømsgodset), islandske Haraldur Gudmundsson, nigerianske Abdoulaye M'baye og Karl Oskar Fjørtoft(Hammarby).

Sistnevnte er klubbens dyreste kjøp så langt, men Fjørtoft har vært langtidssykmeldt og er enda ikke i storslag. Han seriedebuterte som innbytter i 16. mai-kampen mot Molde, men har tilgode å spille fra start.Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no