skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
Ivar Morten Normark. (Foto: Scanpix)
Ivar Morten Normark. (Foto: Scanpix)

Trenertrøbbel i Aalesund

Samarbeidsproblemer med Aalesunds hovedtrener Ivar Morten Normark er hovedårsaken til at assistentrener Jan Erik Sørnes trakk seg på dagen i pinsen. Det sier kilder til NRK.

Publisert 18.05.2005 10:42.
Like før oppgjøret mot Molde 16. mai ga Normarks assistentrener Jan Erik Sørnes beskjed om at han trekker seg fra stillingen med øyeblikkelig virkning.

Samarbeidsproblemer

Etter det NRK forstår er samarbeidsproblemer med hovedtrener Ivar Morten Normark en viktig grunn til at han trekker seg. Normark selv forstår at det nå stilles spørsmål ved om han tar for stor plass i klubben, og er vanskelig å samarbeide med.

Men han vil ikke svare bekreftende på om det er samarbeidsproblemer som er den direkte årsaken til at Sørnes trakk seg.

Tøft i toppen

- Jeg skjønner bakgrunnen for spørsmålet når ting blir som det blir. Men jeg opplever det ikke som om jeg er vanskelig å samarbeide med. Vi har relativt stor takhøyde når det gjelder å gi tilbakemeldinger, og slik må det være, sier Normark. Det er tøft i toppen av norsk fotball og da blir den ofte ekskluderende.

Slik jeg tolker Jan Erik(Sørnes) er det trenerbiten han ønsker å fratre. Han ønsker å fortsette med de øvrige oppgavene han har i AaFK, og det prøver vi å få til, sier Normark.

Han beklager at Sørnes trekker seg og sier han gjerne ville hatt han med videre.

Strålende jobb

- Han har gjort en strålende jobb som min nestkommanderende i to og et halvt år. Han vil fortsette i AaFK og jeg håper klubben kan lage en stilling til han som gjør at han kan fortsette på full tid.

Aalesund er nå i den situasjonen at de står uten fast assistenttrener. I mellomtiden fungerer spillerutvikler Geir Hansen i stillingen, men det er kun en midlertidig løsning.

Sture Fladmark

Fladmark neste?

Klubben er nå på jakt etter en erstatter for Sørnes. Et av navnene det jobbes med, er tidligere Lyn-trener, ålesunderen Sture Fladmark. Det bekrefter Aalesunds daglige leder Henrik Hoff.

Fladmark er tidligere lansert som Normarks etterfølger den dagen han slutter i Aalesund.

Fotball-treneren Sture Fladmark fra Ålesund har tidligere takket nei til tilbud fra sju norske klubber etter at han fikk sparken i Lyn.

I stedet for ny trenerjobb dro Fladmark til Spania for å studere forholdene i spanske storklubber og fullføre C-trenerutdannelsen.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no