skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
AaFK:

Sørnes trekkjer seg

AaFK sin assistenttrenar, Jan Erik Sørnes, har trekt seg frå jobben. Spelarane fekk beskjed om dette i dag. Det skal vere private grunnar til at Sørnes gir seg som assistent for Ivar Morten Normark.

Av Arne Flatin. Publisert 14.05.2005 14:05.
Etter det NRK kjenner til er det ingen dramatikk bak avgjerda til Sørnes om å trekke seg frå stillinga som Normark si høgre hand. I går sat leiinga i klubben i møte med Sørnes for å overtale han til å halde fram, men assistenttrenaren var fast bestemt på å gi seg. Han ønskjer likevel å halde fram i klubben med andre oppgåver.

Andre arbeidsoppgåver

Dagleg leiar i Ålesund Fotball, Henrik Hoff, seier til NRK Møre og Romsdal at dette kan vere aktuelt anten opp mot A-laget eller på andre måtar i klubben. Sørnes er også trenar for aldersbstemte lag i AaFK.

Vil erstatte Sørnes

Hoff seier at dei ønskjer å få inn ein ny trenar på A-laget for å erstatte Sørnes, og at dei håper å løyse dette internt. AaFK har tapt sine fire siste kampar i Tippeligaen, og møter Molde FK på bortebane 16.mai.


AaFK sende ut denne pressemeldinga seinare på dagen:

PRESSEMELDING

Jan Erik Sørnes har bedt om å få fratre fra sin stilling som assistenttrener i AaFK, med virkning fra dags dato.

Etter en helhetsvurdering har Sørnes kommet til at han ikke føler han kan bidra optimalt i sin nåværende stilling.
-Stillingen som trener for et tippeligalag har vært svært krevende. Det var jeg naturligvis klar over på forhånd, men jeg føler rett og slett at jeg er i ferd med å gå tom for energi. Derfor vil alle parter være best tjent med at jeg fratrer min stilling som assistenttrener, sier Jan Erik Sørnes.
At min fratreden skjer såpass raskt, vil forhåpentligvis gi klubben handlefrihet i forhold til å kunne erstatte min funksjon. Hensynet til klubb og spillere har i denne sammenheng vært svært viktig i forhold til min beslutning, sier Sørnes

-Vi beklager selvfølgelig Jan Eriks beslutning, men har respekt for det valget han har gjort. Jan Erik har løst sine oppgaver på en utmerket måte. AaFK ønsker å fortsette den konstruktive dialogen med Jan Erik, og vil se om vi kan finne en løsning for å fortsatt kunne trekke på hans kompetanse og positive engasjement, sier leder Arne Aambakk i Aalesunds Fotballklubb.

Spillerutvikler i AaFK, Geir Hansen, går midlertidig inn i funksjonen som assistenttrener. Geir Hansen representerer kontinuitet og kompetanse, og har alle forutsetninger for å fylle funksjonen etter Sørnes.

Spillergruppen i AaFK ble i formiddag orientert om Sørnes sin beslutning.


Ålesund, 14. mai 2005
Aalesunds Fotballklubb

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no