skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Nytt tap for AaFK mot Tromsø

Aalesund tapte den fjerde kampen på rad da Tromsø vant 1-0 på Color Line stadion.

Publisert 08.05.2005 20:02. Oppdatert 09.05.2005 08:55.

BØRS:
1:Elendig, 2:Ute av form, 3:Dårleg, 4:Under pari, 5:Middels, 6:God, 7:Svært god, 8:Landslagsklasse, 9:Strålande, 10:Verdsklasse.

Lars Iver Strand ble matchvinner da Tromsø klarte
en heldig 1-0-seier over Aalesund søndag. Det var gjestenes
første borteseier siden juli i fjor.
Aalesund falt ned på jumboplass på tabellen etter kampen, og det var AaFK-trener Ivar Morten Normark lite fornøyd med.
Jeg kunne godt ha tenkt meg å sette inn 11 småguttespillere i pausen, sa Normark etter kampen. Han slaktet sine egne spillere som, særlig i første omgang, spilte svakt og fikk lite til å klaffe.
Aalesund oppførte seg som et jumbolag de første 45 minuttene, og det var mager trøst at Otto Ulseths Tromsø ikke var mye bedre.
For begge lagenes del var det en både skuffende og dårlig kamp på kunstgresset.

Ivar Morten Normark er frustrert (Foto: Alf-Jørgen Tyssing)

7-5 i sjanser

Aalesund vant sjansestatistikken 7-5, men likevel var det Tromsø som stakk av med poengene. Avgjørelsen falt 61 minutter ut i kampen. Lars Iver Strand fikk et overlegg fra Ole Andreas Nilsen som han headet i mål fra kort hold.
Selvsagt var målet en kalddusj for hjemmelaget, men Aalesund ga ikke opp.
Etter 71 minutter skjøt Paulo dos Santos i stolpen fra kort
hold, og sju minutter senere headet Peter Werni ballen i
tverrliggeren. Det var nære på for hjemmelaget, men marginene var ikke på Aalesunds side denne gangen.
Dessuten spilte Bo Andersen i Tromsø-målet en god kamp. Han var banenes beste spiller.
Aalesund-keeper Adin Brown måtte forlate banen med strekk etter 45 minutter, og det var en strek i regningen for hjemmelaget. Nå håper hele Ålesund på at han skal bli bra til lokalderbyet mot Molde 16. mai.
Jeg vet ikke hvor alvorlig denne skaden er, men håper selvsagt å få spille mot Molde om en uke, sa Brown. (©NTB)

Flere saker: ALT OM AAFK