skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
Også Tromsøkampen utsolgt:

Color Line Stadion for liten?

I dag ble også billettene til Aalesunds Fotballklubb sin tredje hjemmekamp mot Tromsø utsolgt. Spørsmålet blir dermed om det nye stadionet er bygd for lite? Prosjektleder Jon Ketil Gjørtz sier de må se sesongen under ett før de kan dra en endelig konklusjon.

Publisert 27.04.2005 16:12.
Av Rune Hustad

Aalesunds Fotballklubb opplever dermed en enorm etterspørsel etter billetter til kampene på Color Line Stadion. Alle de tre første kampene er utsolgt,og klubben kunne ha solgt langt flere billetter enn det de har kapasitet til.

Intim stadion

Jon Ketil Gjørtz er prosjektleder for Color Line Stadion, og styreleder i Ålesund Fotball. Han innrømmer at slik situasjonen er nå så burde de ha bygget en større stadion, men han mener at de må se hele sesongen under ett før de tar en endelig konklusjon på det. Han sier også at det er viktig at det er intimt og fullt på alle kamper, og ikke bare storkamper som oppgjørene mot Molde og Rosenborg.

Kikket til Molde

Arbeidet med en ny stadion i Ålesund har gått over flere år, og utbyggerne har blandt annet sett til Molde når de vedtok størrelsen på arenaen.

Gjørtz sier at de merket seg at Molde samtidig som de tok sølv i tippeligaen, bare hadde et snitt på rundt 6000 tilskuere. Han innrømmer at de nok undervurderte konseptet toppfotball, og den enorme publikumsøkninga som har vært generelt i Norge de siste sesongene.

Ber om edruelighet

En eventuell utbygging av bana er et moment som selvfølgelig må vurderes dersom etterspørselen varer flere sesonger. Det kommer imidlertid til å koste mye penger sier Gjørtz, som sier at stadionet slik det ligger nå er spesialdesignet til akkurat dette området.

Han ber derfor om at det vises edruelighet i spørsmålet om en eventuell utbygging, og at etterspørselen må bli på dagens nivå en god stund fremover før en utbygging blir aktuell.

Det er trangt om plassen på Color Line Stadion.
(Foto:Øyvind J. Heggstad, NRK)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no