skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Aafk-Sogndal: 3-2

Aalesund slo Sogndal 3-2 i en treningskamp på Herd-banen i Ålesund i ettermiddag. Men fremdeles er ikke alt som det skal være hos de oransje.

Publisert 22.02.2005 17:54. Oppdatert 22.02.2005 19:26.
Av Rune Hustad

Trond Fredriksen (midten) skora det første målet for Aafk. Foto: Bernt Baltzersen NRK.
For heller ikke i dag var angreps-spillet av topp kvalitet. I første omgang spilte Johnny Hansen og Lasse Olsen helt fremst, men med lite plan i det som skjedde var det ikke mye de fikk utrettet i begynnelsen av kampen.

Drømmetreff

Førstedivisjonslaget Sogndal sjokkåpnet og tok tidlig ledelsen 1-0 ved Kristian Ystaas. Laget var også best i åpningen av kampen, og AaFK fikk lite til. Men så etter en halvtime fikk Trond Fredriksen drømmetreff. Etter en dårlig avklaring i Sogndalforsvaret dro han til fra rundt tjuefem meter og ballen gikk rett i krysset bak en sjanseløs Terje Skjeldestad. Fire minutter senere var igjen Sogndalforsvaret på gyngende grunn, og denne gangen var det Lasse Olsen som fikk lurt ballen i mål. Dermed hadde AaFK scoret to mål etter at laget strengt tatt ikke hadde spilt seg fram til en eneste målsjanse. 2-1 var også pauseresultatet.

Unggutt matchvinner

Tidlig i den andre omgangen hadde Lasse Olsen en stor mulighet til å øke til 3-1, men alene med keeper satte han ballen utenfor. Store deler av denne andre omgangen er det bare å forbigå i stillhet, men etter en vel halv times spill kom Sogndal tilbake i kampen, da de utlignet til 2-2.

Et kvarter før slutt tok imidlertid Joakim Austnes affære. Han tråklet seg på fremragende vis gjennom Sogndal-forsvaret, og fikk lagt inn til unggutten Thomas Pedersen som fikk flikket ballen i mål.

Dermed fikk Aalesund endelig en seier etter tap for Molde og Start, men fremdeles er det en god del å hente på samhandlingen i det offensive spillet for Aalesunds Fotballklubb.

Flere saker: ALT OM AAFK