skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

KVBK slo seg til finalen

Kristiansund volleyballklubb sitt herrelag er som ventet klar for NM-finale etter å ha slått Koll 3-0 lørdag. Blindheim sitt damelag derimot tapte sin semifinale.

Publisert 13.12.2004 11:05.
KVBK var på forhånd klare favoritter mot førstedivisjons-laget Koll på hjemmebane lørdag. Og det var aldri noen tvil om at kristiansunderne var minst et nummer for store for laget fra Oslo. Settsifrene ble 25-9, 25-15, 25-20, og blandt annet Iver Horrem sin serv var med på å sette sin farge på kampen for hjemmelaget sin del.

Nå venter Nyborg i finalen i Oslo den 15.januar, en finale Kristiansund har veldig lyst til å vinne.

Blindheim sitt damelag hadde også spilt seg frem til semifinalen. De møtte den suverene serieleder Koll, et lag som har sikret seg både serie og nm-titler de siste årene. Og som ventet ble det Koll som vant kampen som ble spilt i Blindheimshallen i går. Settsifrene ble 18-25, 18-25, 17-25.
Siste saker:
Flere saker: ALT OM KVBK
Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM NORDMØRE
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no