skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Hoseth vurderer å stå over

Magne Hoseth har ikke bestemt seg for om han skal spille cupkampen mot OB i Parken onsdag.

Publisert 25.10.2004 16:40.
FC Københavns norske spiss var stadig sjokkert, men likevel fattet da han møtte opp til trening dagen etter den fatale opplevelsen søndag. En 24-år gammel mann falt ned fra den øverste tribuneseksjonen i Parken og døde senere av de alvorlige hodeskadene. Hoseth var ufrivillig vitne til fallet.

Er sjokkert

Magne Hoseth er sjokkert, men han har ennå ikke hatt behov for krisehjelp. Han må få bearbeide det som skjedde i ro og mak. Han er selvfølgelig preget av det som skjedde og overveier om han skal spørre familien om å få være til stede under bisettelsen, fortalte FCK-lege Frank Odgaard mandag.

Odgaard har snakket med nordmannen om episoden. Hoseth forsøker å få episoden ut av hodet og tenker først og fremst på neste fotballkamp. Han kan helt sikkert spille, og han har selv gitt uttrykk for at han kan fjerne seg fra det som er skjedd. Det er sikkert riktig og sunt å spille kampen, sa Odgaard.

Får ta bestemmelsen selv

FCK-trener Hans Backe vil foreløpig ikke ta noen avgjørelse om Hoseth skal spille cupkampen mot OB. Vi må vurdere det fra dag til dag, og han skal selv få ta beslutningen. Det vil sikkert føles merkelig for oss alle sammen å spille i Parken på onsdag, sa Backe.

I samråd med de pårørende er det bestemt at det være ett minutt stillhet til minne om avdøde. København- og OB-spillerne vil bære sørgebånd under kampen. (©NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM NORDMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no