skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Skuffet landslagssjef

Åge Hareide var skuffet over både spill og resultat etter uavgjort 1-1 mot Hviterussland onsdag.

Publisert 09.09.2004 08:34.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

-Dårlig utgave

- Dette lignet lite på den fotballen vi har spilt tidligere i år. Det var en meget dårlig utgave, for å si det sånn. Nå må vi tilbake til tegnebrettet. Skal vi spille som vi ønsker, så må vi tore det, og vi må jobbe med bevegelsene, sa Hareide etter kampen.

- Det var veldig mye som ikke stemte. Vi må komme oss på
sporet igjen og spille fotball. Nå ser det litt engstelig ut, spesielt når vi blir stresset, la han til.

Før kampene mot Italia og Hviterussland sa Hareide at han ville være fornøyd om laget sto igjen med fire poeng.

I stedet ble det ett, og landslaget trenger seirer både mot Skottland og Slovenia for noenlunde å rette opp dette før vinterpausen.

Innledet med smil

Åge Hareide
Hareide innledet karrieren som landslagssjef med seks seirer på rad.

Nå har laget hans spilt fire kamper uten seier.

Tre av disse er spilt på Ullevaal, og de to siste kampene har vært viktige kvalifiseringskamper, som bare har gitt ett poeng. Onsdag måtte han tåle å høre publikum pipe mot laget hans for første gang.- Jeg tror ikke spillerne var preget av alvoret. De var veldig avbalanserte før kampen, og i første omgang tok de det nesten litt for rolig. Vi fikk ikke det tempoet vi ønsket, sa Hareide.

- Fram til Hviterussland utlignet var de ikke farlige, for det gikk så sakte med dem. De burde iallfall ikke vært farlige for oss på en dødball, sa Hareide, som for annen gang på fem dager fikk se viktige poeng forsvinne mindre enn et kvarter før full tid.

- Vi må slutte å gi bort mål de siste 10-12 minuttene, sukket han.

Defensive problemer

John Arne Riise depper etter kampen. (Foto:Reuters/Scanpix)
Hareide skapte en norsk sluttspurt som nesten ga seier da han på 1-1 kastet innpå John Carew og slo langt på ham, men han ble heller ikke glad av den spurten.

- Vi kjempet mer enn vi spilte fotball da, men vi fikk sjanser som vi burde scoret på, sa han, og ville ikke være med på at han burde gjort den endringen tidligere for å få litt trøkk mot motstanderen.

Nei, jeg forberedte å sette inn Jan Gunnar Solli for å styrke oss defensivt på siden til John Arne Riise der vi hadde problemer.(©NTB)


Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no