skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Hødd ødela festen for Aalesund

Dag Roar Ørsal ble dagens mann for Hødd.
Dag Roar Ørsal ble dagens mann for Hødd. Foto:Arne Flatin, NRK Møre og Romsdal.
Hødd gikk seirende ut av lokaloppgjøret mot Aalesund med 2-1. Kampen ble høydramatisk, og inneholdt blant annet tre røde kort.

Publisert 28.08.2004 18:30.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Av Rune Hustad

Dermed "ødela" Hødd nok en gang for festen til ålesunderne. Sist gang var 16. mai 2002, og i dag hadde hjemmelaget invitert til fest i forbindelse med matfestivalen. Men 6000 tilskuere måtte gå slukøret hjem.

Det var imidlertid hjemmelaget som kom best i gang, og de hadde også flere store sjanser. Uttelling ble det ikke, og dermed kom Hødd sakte men sikkert inn i kampen. Og de fikk også det første målet da Dag Roar Ørsal dunket inn 1-0 fra 20 meters hold etter en corner, et resultat som holdt seg ut omgangen.

I den andre omgangen tok det helt av. Hødd-kaptein Andre Nevstad fikk rødt kort etter en duell med Bjørn Erik Melland, som selv ble utvist for å ha slått Nevstad. Også Paulo dos Santos måtte tidlig i dusjen, etter to gule kort. Dos Santos rakk imidlertid å lage ny spenning i kampen, da han reduserte alene med keeper. Men før det hadde Dag Roar Ørsal scoret på straffe, etter at Magnus Myklebust ble felt.

Med ni mann prøvde Aalesund å utligne i sluttminuttene, men nærmere enn et stolpetreff kom de ikke.

Dermed kan Aalesund få Sandefjord ubehagelig nær seg i opprykkskampen dersom laget vinner i morgen.

Samtidig ser det ut som om Hødd nå har sikret plassen i første divisjon.

Flere saker: ALT OM AAFK
Flere saker: ALT OM HØDD