skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Hødd slo AaFK

I en dramatisk kamp med tre røde kort, vant Hødd 2-1 over Aalesund.

Publisert 28.08.2004 15:24.
Etter fem minutter med tillegstid vant Hødd 2-1. Aalesund prøvde, men klarte ikke å få inn utligninga.

Erlend Holm og Trond Fredriksen går ut, inn med Frode Fagermo og Rune Johansen. Det regner voldsomt igjen, og det er seks minutter igjen. Hos Hødd forlater Stig Haugland bana, og Finn Erik Stavseng kommer inn.

AaFK er redusert til ni mann, etter at Paulo Dos Santos får sitt andre gule kort. Det er ni minutter igjen.

80 minutter passeres, og AaFK presser på, men Hødd står imot, og drar ned tempoet med en gang de har muligheten.

Etter 75 minutter går Magnus Myklebust ut, og Ronny Jørgensen kommer inn for Hødd.

Det tetner til. Glenn Hartmann hos Hødd får gult kort for uthaling av tid. Lasse Olsen er kommet inn for hjemmelaget istedet for Joakim Austnes. Geir Televik Har gitt seg hos Hødd. og Jaqn Egil Tryggestad kom inn.

2-1 etter 68 minutter. Paulo Dos Santos er plutselig alene gjennom, og setter ballen sikkert i mål.

2-0 til Hødd:Hødd får straffe etter at Christian Steen dytter Magnus Myklebust over ende. Dag Roar Ørsal scorer sitt andre mål for dagen. Kim Deinhoff får gult kort for protester.

TO RØDE KORT:10 minutter er spilt av andre omgang når Andre Nevstad får sitt andre gule kort og blir utvist. Bjørn Erik Melland får i samme situasjon direkte rødt kort for å ha slått Nevstad, som kom alt for sent inn i taklingen av Melland.

5 minutter av andre omgangen passeres. Hødd har ballen mest på ei søkkvåt matte som gjør forholdene vanskelige for spillerne.

6502 tilskuere er tilstede på kampen.

Andre omgang er i gang, og regnet har heldigvis gitt seg. Ingen av lagene har foretatt bytter.

Det er pause på Kråmyra, og Hødd leder 1-0 etter scoringen av Dag Roar Ørsal. Omgangen ellers har inneholdt fire gule kort, og et voldsomt regnskyll, som fortsatt pågår.

40 minutter passeres, og et voldsomt regnskyll setter inn over Kråmyra. Christian Steen hos Aalesund har fått gult kort i en kamp som nå bølger frem og tilbake.

Halvtimen er spilt på Kråmyra, og det er fortsatt Hødd sitt mål som er kampens eneste. Ute på banen er det høy temperatur, og både Andre Nevstad og Paulo Dos Santos har fått gule kort.

Etter 20 minutter har Hødd fortsatt ledelsen, litt mot spillets gang, selv om Magnus Myklebust er en stadig trussel i Hødd-angrepet.

MÅL:0-1 Dag Roar Ørsal scorer for Hødd på et kanonskudd fra 20 meter etter en corner.

10 minutter passeres. Hødd har kommet mere med, men AaFK er fortsatt det førende laget. Kennet Giske hos Hødd har fått gult kort etter en duell med Trond Fredriksen.

5 minutter er spilt, og Aalesund har startet i et voldsomt tempo. Har hatt flere cornere, men foreløpig står det 0-0.

Foreløpig anslår man at rundt 6000 mennesker er innenfor portene så langt. Og det er liten tvil om at hjemmelaget får sterkest støtte fra tribunene i kampen mellom Aalesund og Hødd. Hødd sine supportere er nemlig i klart undertall.

Når det gjelder lagene så er situasjonen som følger:Hødd må klare seg uten både Sindre Eid og Tommy Sylte. Samtidig er den utleide Molde-keeperen Knut Dørum Lillebakk på plass mellom stengene: