skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Svenøy snublet

Jim Svenøy snublet i første OL-hinder da han lørdag kveld mislyktes i å kvalifisere seg til finalen på 3000 m hinder.

Publisert 23.08.2004 07:12. Oppdatert 23.08.2004 09:54.
SE OGSÅ:
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Jeg er veldig, veldig skuffet. Jeg skjønte at det gikk gærent da vi hadde løpt en kilometer, sa Svenøy til NTB. Fræna-løperen så ut til å ha litt flaks da han havnet i det
siste av tre kvalifiseringsheat på favoritt-distansen. Men det tredje heatet gikk vesentlig langsommere enn de to foregående, og Svenøy møtte i tillegg veggen på femterunden.
På et tettpakket OL-stadion bommet han fullstendig og klarte ikke innfri egne forventninger om en tid ned mot 8.15 og dermed sikker finaleplass.

Før lørdagens løp hadde Svenøy årsbestenotering på 8.19 satt i begynnelsen av august, og med den tiden var han en av de aller siste nordmennene som fikk OL-billett.

Varmt

Sent lørdag kveld løp han på meget svake 8.33,97 og endte på tiendeplass i sitt heat. Jeg hadde ingenting å fyre med og tror jeg ble tatt av varmen. Det er kun en forklaring, ingen unnskyldning.

Brimin Kipruto fra Kenya hadde beste forsøkstid på 8.15,11.
Svenøy kom til OL som nummer 20 i verden, og klarte ikke å heve seg det nødvendige hakket for å være blant de 15 som får løpe finalen.

32-åringen, som bor i Rotterdam og har nederlandsk trener, har personlig rekord på 8.12,05 fra 1997. Han tok EM-bronse i 1998, men fikk ikke den forventede oppturen i etterkant. Feilslått høydetrening, for mye vintertrening og skader er hovedårsakene til at framgangen uteble. Jeg håper å få til et bra løp mot slutten av sesongen, og så får vi se hva jeg gjør videre, sa Svenøy. (©NTB)

Jim Svenøy var sjanseløs på å gå videre.
Foto:Cornelius Poppe/Scanpix


Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no