skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Horrem nær sensasjon

Bjørn Maaseide og Iver Horrem var nære på i går kveld.
Bjørn Maaseide og Iver Horrem var nære på i går kveld.
Iver Horrem fra Aukra var nær ved å skape sensasjon i sand-dynene i Athen sammen med makker Bjørn Maaseide i går kveld. Men, Brasil ble for sterke til slutt.

Publisert 16.08.2004 10:38. Oppdatert 16.08.2004 11:10.
SE OGSÅ:
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Brasil, med sportens supermann Ricardo som anker, vant 2-1 i sett (21-15, 19-21, 15-10).

Bommet grovt

Iver Horrem og veteranen Bjørn Maaseide kjempet seg tilbake og utlignet til 1-1. I skillesettet kom de grove bommene tett for Norge, mens Brasil holdt feilprosenten langt lavere og vant på det: Horrem kastet bort tre poeng ved å slå to server i nettet og en for langt. Maaseide feilet også på en serve. Til gjengjeld satt Brasil med ett unntak sine server innenfor baneområdet. Det norske laget ga også bort to meget enkle andre poeng.

Ingen god servedag

Det ble for mange feil i serven. Jeg hadde ingen god servedag. Jeg ville trykke til og gjøre poeng, men fikk det ikke til å stemme. Derfor gikk jeg over til lettere server. Slik at vi satset på å blokke, sa Iver Horrem. Vi var uheldige på mange baller i tredje sett, men spilte bra mot et lag vi setter under press, sa Bjørn Maaseide.

Sterkt spill

De to norske spillerne gikk dermed av banen med følelsen av å ha kastet bort tidenes mulighet til å senke Brasils flaggskip i en mesterskapskamp. Bak resultatet skjuler det seg godt norsk spill i vel to sett. Fortsetter Horrem/Maaseide i samme stil, er sjansen for en plass i 1/16-finalen god.

Norge spiller tirsdag mot amerikanerne Daxton Holdren og Stein Metzger. De snudde 0-1 til 2-1-seier over australske Andrew Schacht/Joshua Slack søndag.

Det ene settet Norge dro i land kan meget vel bli helt
avgjørende med tanke på avansement. Nå møter vi to vesentlig svakere lag. Vi har slått begge før i år. Det er to kamper vi bør vinne, men samtidig er presset på oss større enn mot Brasil, sa Horrem. (©NTB)

Iver Horrem ofret alt mot Brasil i går.
(Foto:Jon Eeg/SCANPIX)


Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no