skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Klarte det i siste liten

Til tross for at hun kommer fra Sunnmøre burde ikke varmen i Athen være noe problem for Trine Pilskog. De siste årene har hun nemlig hatt adresse Italia.

Publisert 12.08.2004 11:33.
Av Rune Hustad

Det var nok ikke alle som hadde regnet med at Trine Pilskog fra Hareid skulle komme til OL på 1500 meter. Men, i likhet med hinderløperen Jim Svenøy kvalifiserte hun seg til Athen i siste liten. Det skjedde under et Golden-League stevne i Paris hvor hun sprang på 4.05,75. Det er forøvrig Grete Waitz som fremdeles har Norgesrekorden på 4.00,55. Den har overlevd helt siden 1978..

Vil nå semifinalen

Årets OL blir det første Pilskog skal delta i, og hennes målsetting er i første omgang å ihvertfall komme til en semifinale. For å klare det har Pilskog den siste tiden trent nærmest sprintøkter. Hun tror nemlig at sisterunden blir ett rotterace hvor det må kjempes om posisjoner, og hvor fart også kommer til å spille en viktig rolle.

Fakta om Trine Pilskog

Født: 1/12-72 Hareid
Høyde, vekt: 168 cm, 50 kg
Klubb: Hareid
Bosted: Recanati, Italia
Øvelse: 1500 m
Pers: 4.05,75
Meritter: EM: Slått ut i forsøket 2002
Tidligere OL: Ingen (©NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no