skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Smerter for Arvesen

Utbrudd er tingen, tenkte Kurt Asle Arvesen og prøvde. Det skulle han aldri ha gjort.

Publisert 15.07.2004 19:20.

Angrer

Stuntet holdt på å gjøre torsdagen til et mareritt for nordmannen i Tour de France. – Jeg angrer på det. Noen få mil ut på etappen forsøkte jeg å klemme til og stikke av fra feltet. Det kostet mer enn det smakte. Jeg ble nemlig sittende de neste fem milene og gispe etter luft, sa Arvesen til NTB.

To stygge velt i løpet av en uke satte Arvesen nesten ut av spill. Tirsdag ble han meid i bakken og pådro seg slagskader over hele kroppen.

Smerter over alt

– Jeg hadde smerter over alt; i ribbeina, i lungene, i armene og i beina. Kroppen bruker all energi på å restituere skadene framfor muskulaturen mellom etappene. Derfor begynner det å tære skikkelig på formen.

Akupunktur


Før etappen fikk han akupunkturbehandling av fysioterapeuten som sørget for at Tyler Hamilton kom seg gjennom fjorårets Tour de France med brukket krageben.

– Mye av smertene slapp da, men det går jo ikke an å gjøre mirakler heller. Det gjør vondt å puste, og ribbeina får aldri ro ettersom man er nødt til å puste hele tiden, fortalte 29-åringen i CSC.

Kjørt

15 kilometer før mål på 11. etappe bestemte han seg for å slippe hovedfeltet. Da var han kjørt. – Jeg kunne tatt meg sammen, skviset sitronen og hengt med inn til mål, men så ikke nytten av det. Jeg fikk syklet meg ned den siste mila og tjener forhåpentlig på det i dagene som kommer, fortalte Arvesen til NTB.

Tøff natt


Torsdag morgen kom han seg knapt nok ut av senga.
– Det var ille i natt. Jeg måtte ha smertestillende medisiner for å sove. Utpå natta gikk virkningen ut, og jeg måtte lirke meg over på rett side av kroppen og ut av sengen for å gå på do. Det var smertefullt, sa han.

Fjelletapper

To knallharde fjelletapper venter før hviledagen mandag. Kurt Asle Arvesen er innstilt på å kjempe seg videre i Touren. – Min sjanse kommer neste uke. Da kommer noen etapper som jeg så veldig gjerne vil prøve meg på, sa romsdalingen. (©NTB)

Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no