skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Arvesen har det vondt


Publisert 15.07.2004 13:41.

Vondt

Smertene har bitt seg fast i kroppen til Kurt
Asle Arvesen. Det er heller blitt verre enn bedre i løpet av natten, sa 29-åringen til NTB før 11. etappe i Tour de France torsdag.

Arvesen har hatt ei rekkje stygge fall. Foto: Scanpix.
Utrolig vondt

Den stygge velten tirsdag var nære ved å sende Arvesen ut av rittet, men hardhausen i danske CSC tråkker videre med store smerter. Frisk og rask er jeg ikke i det hele tatt. Jeg må smyge meg ut av sengen om morgenen, og det gjør utrolig vondt i brystet, over hele venstresiden og i mageregionen, sa Arvesen før start.

Ble verre

Det sies at slike skader er verst den andre dagen, så jeg får bite tennene sammen i dag og håpe det går. Etappen er jo relativt kort.

Kraftprøve

Dagen før ble en kraftprøve på flere måter, både for Arvesen og en forkjølt Thor Hushovd. Førstnevnte måtte sitte mest mulig for å unngå smerter i de harde stigningene.
Formen førte til at jeg følte meg brukbar i går. Det største problemet var å stå oppreist. Jeg forsøker å stå litt, men det lar seg ikke gjøre på vanlig måte, sa han.

Juling

Natt til torsdag var den verste hittil. Kroppen har fått juling i to svært stygge velter, den første i spurten på 2. etappe. Ytterligere to ganger har Arvesen vært i asfalten.

Ille

Det var ille i natt. Jeg måtte ha smertestillende medisiner for å sove. Utpå natta gikk virkningen ut, og jeg måtte lirke meg ut av sengen for å gå på do.

Smertefullt

Det var smertefullt, sa Arvesen. 11. etappe går over 164 kilometer fra Saint Flour til Figeac i
Frankrike. (©NTB)

Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no