skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

AaFK satt på plass av Start

Start fortsetter sin ferd mot opprykk. Onsdag ble nærmeste utfordrer Aalesund slått 4-1 på Kristiansand stadion.

Publisert 17.06.2004 07:37.
Nå skiller det åtte poeng ned til AaFK på kvalifiseringsplass, mens Sandefjord på 2. plass er seks poeng bak.

Start uten treneren

Det ble en overlegen seier. Uten trener Tom Nordlie på benken leverte Start en av sine beste kamper på lang tid. Nordlie er på trenerseminar i Portugal i forbindelse med EM, og det var assistenttrener Bård Wiggen som hadde overtatt roret.

Paulo Dos Santos var Aalesund sin målscorer.

Ingen toppkamp

Start dominerte kampen fullstendig fra de første ti minuttene. Kristiansanderne tok fortjent ledelsen ved Bala Garba etter en halvtime. Noe ufortjent kunne gjestene utligne på sitt første skudd i kampen. Paulo dos Santos traff perfekt fra langt hold. Etter pause fortsatte vertene kjøret mot AaFKs mål. Bala Garba var kampens dominerende spiller og var nest sist på ballen nesten på alle Start-sjansene. Han sto selv for to av målene. Marius Johnsen hadde også to fulltreffere.

Man skulle ikke tro det var en toppkamp publikum var vitne til. Til det var Start altfor dominerende. Hos Aalesund får bare keeper Kim Deinoff godkjent. Han hindret et større nederlag. (NTB)

Kampfakta

Start Aalesund 4-1 (1-1)
Kristiansand stadion

4388 tilskuere

Mål: 1-0 Bala Garba (30), 1-1 Paulo dos Santos (38), 2-1 Marius Johnsen (58), 3-1 Johnsen (70), 4-1 Garba (83).

Dommer: Bjørn Gunnar Sælen, Arna-Bjørnar.

Gult kort: Steinar Pedersen, Start, Paulo dos Santos, Aalesund.

Flere saker: ALT OM AAFK
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE