skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Tap for tannløse Aalesund

Sandefjord leverte årsbeste da Aalesund ble slått 2-0, med tæl og innsats fra avspark.

Publisert 06.06.2004 20:55.

Laget nedkjempet motstanderen før pause og forsvarte seg med nebb og klør med ti mann etter hvilen. Bare en målsjanse kom gjestene til i 2. omgang.

To tette

Fredrik Thorsen ga Sandefjord en pangstart med scoring i kampens 2. minutt, og Samuel Isaksen doblet ledelsen før halvtimen var passert.

Sekunder før halvtid oppsto det tumulter i Aalesund-feltet, og Andreas Augustsson fikk unngjelde med rødt kort etter at
svensken skal ha bitt gjestenes keeper.

Sandefjord med 10 mann

Men hjemmelaget red av stormen i undertall og befestet posisjonen i teten i 1. divisjon.

Banens beste spiller var Sandefjords Geir Ludvig Fevang, som sammen med keeper Espen Bugge Pettersen var i en egen klasse.

Amund Skiri og Erlend Holm utmerket seg positivt i Aalesund.

Flere saker: ALT OM AAFK