skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Endelig stemte det for Hødd

Geir Televik
Hødd vant det viktig bunnoppgjøret mot Pors Grenland etter å ha dominert fullstendig den første timen.

Publisert 06.06.2004 20:33.
Hjemmelaget hadde ti cornere før Pors fikk sin første. 1-0 av Tommy Sylte til pause var alt for lite for et Hødd-lag som trengte poengene.

Tidlige mål

Men i denne kampen var det bare Pors som framsto som et bunnlag, og Hødd trygget seieren med to nye mål tidlig i annen omgang.

Først var det Dag Roar Ørsal som bare tre minutter etter pause satte ballen sikkert i mål.

Et kvarter senere blir Stig Haugland felt innenfor sekstenmeteren. Geir Televik setter ballen i mål.

Giske etterlengtet

Hødd hadde mange spillere tilbake etter skade og mønstret et sterkere lag enn i de siste kampene.

Samtidig var Kenneth Giske tilbake på laget. Giske har tidligere spilt på Hødd, men har tilbragt de siste årene i andre klubber. blant annet i Bryne.

Pors kom seg mot slutten, men det var aldri tvil om hvor seieren ville havne.

Hødds beste var midtbanespilleren Dag Roar Ørsal. Pors' 18 år gamle keeper Dag Ola Thomassen spilte en meget god kamp.

Kampfakta

Hødd - Pors Grenland 3-1 (1-0)
Høddvoll
865 tilskuere
Mål: 1-0 Tommy Sylte (22), 2-0 Dag Roar Ørsal (47), 3-0 Geir Televik (str. 62), 3-1 John Erling Kleppe (77).
Dommer: Svein Erik Edvardsen, Hamar.
Gult kort: Dag Roar Ørsal, Kenneth Giske, Hødd, Torkild