skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Fjørtoft blir LSK-manager?

Jan Åge Fjørtoft som manager og Uwe Rosler som trener. Det er løsningen Lillestrøm-ledelsen jobber med, skriver VG.

Publisert 01.06.2004 08:24.
Egentlig ville Lillestrøm helst ha Ham-Kams suksesstrener Ståle Solbakken, men etter at han sa nei, jobbes det nå med duoen Fjørtoft og Rosler.

Skal fronte klubben utad

Det er meningen at tyskeren skal ha det sportslige ansvaret, mens Fjørtoft, som er ekspertkommentator i fotball på NRK, skal fronte klubben utad og arbeide med sponsorer og marked. Dette vil jeg overhodet ikke kommentere, sier Fjørtoft til VG, men han avviser heller ikke saken.

Solbakken var førstevalget

Ståle Solbakken sier til VG at han har vært i to møter med ledelsen i Lillestrøm. Han skal ha fått frie tøyler til å bygge opp klubben, men valgte likevel å takke nei til tilbudet. Han vil ikke kommentere om avslaget hadde noe å gjøre med at Jan Åge Fjørtoft skulle ansettes som manager i klubben. (NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no