skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Målfest på Kråmyra

Ivar Morten Normark sine menner fortsatt ubeseiret på Kråmyra.
Mandalskameratene har aldri tapt mot Aalesund, men i søndagens kamp fikk de juling og ble sendt hjem med stortap foran 5176 tilskuere på Kråmyra.

Publisert 09.05.2004 21:30. Oppdatert 10.05.2004 10:48.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

Tar tid

- Jeg er godt fornøyd med gjennomføringen i dag. Vi startet treigt, men av og til tar det tid å gjennomskue og mose motstanderne, sier Aalesunds trener Ivar Morten Normark.

Søndagens kamp endte med 5-2 til Aalesund. Men det tok en halv omgang før vertene kom skikkelig i gang.

Aarøy startet målshow

Etter 24 minutter satte Tor Hogne Aarøy inn kveldens første mål med pannebrasken. Joakim Austnes lurte inn 2-0 før Morten Moldskred kunne øke til 3-0 etter et flott gjennomspill fra Paulo dos Santos.

De tre målene i første omgang kom i løpet av åtte minutter.

To tette

Mandalskameratene fikk to kjappe mål tidlig i annen omgang etter maksimal uttelling på sjansene sine, men spenningen varte bare i et kvarter, for da Morten Moldskred ga hjemmelaget 4-2 ledelse, punkterte han kampen.

Morten Moldskred. Foto: Arkiv
- Jeg er selvfølgelig glad for begge målene, men tenker mest på det målet jeg ikke scoret, sier Morten Moldskred. Situasjonen han tenker på, var da han mot slutten av kampen fintet ut keeper og hadde all verdens tid til å sette ballen i mål. Men skuddet strøk like utenfor stolpen.

Paulo dos Santos var best for Aalesund, mens Mandalskameratene hadde sine enere i Andre Hersingdal og kaptein Leif Gunnar Smerud.

Ser frem mot lokalderby

Neste helg er det klart for storoppgjøret mot naborivalen Hødd. - Vi ser virkelig frem til den kampen, sier Moldskred, og håper på en overlegen seier også der.