skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

AaFK på sporet

Ivar Morten Normark kan notere seg for den andre seieren på rad.
Aalesunds Fotballklubb ser ut til å ha fått sving på sakene. I helga tok de sin andre seier på rad, denne gang mot Pors-Grenland.

Publisert 03.05.2004 10:39.
Av Rune Hustad

Etter å ha sluppet inn seks mål på de to første kampene, valgte trener Ivar Morten Normark å si klart i fra om hva han mente om spillet så langt. Han satte også inn Christian Steen i midtforsvaret igjen, og nå har det blitt med ett baklengs på de to siste oppgjørene. I går var det altså Pors Grenland som ble slått på bortebane.

Det var Joakim Austnes som var først frempå for AaFK et kvarter ut i første omgang. Frem til da hadde også Aalesund hatt presset, og de fikk altså sin uttelling for sin offensive satsing. resten av omgangen ble imidlretid mer jevnspilt, men det sto 1-0 til Aalesund ved pause.

I andre omgang var det imidlertid Pors som tok AaFK-grepet, og trykket på fra start. Og, det endte også i en utligning etter omlag ett kvarter av den andre omgangen. Imidlertid slo AaFK og Paulo Dos Sanots kjapt tilbake, og med sitt
første mål for sesongen så ble Santos matchvinner.

AaFK står nå med ni poeng, og de er med det tre poeng bak serieleder Start. AaFk er imidlertid nå blandt de lagene som har festet grepet om de øverste plassene på tabellen.

Kampfakta fra NTB

Pors Grenland Aalesund 1-2 (0-1)

Pors stadion
654 tilskuere

Mål: 0-1 Joakim Austnes (16), 1-1 Torkild Lorentzen (59), 1-2 Paulo Dos Santos (68).

Dommer: Frank Vik, Begby.

Gult kort: Andreas Nyhaug, Pors, Erlend Holm, Paulo Dos Santos, Aalesund.

Flere saker: ALT OM AAFK
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE