skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Hoseth banens beste

Magne Hoseth var Norges beste i går. Foto:Bjørn Sigurdsøn, Scanpix
Magne Hoseth var Norges beste i går. Foto:Bjørn Sigurdsøn, Scanpix
Magne Hoseth leverte en strålende kamp mot Russland. Hadde jeg scoret ville dette vært en optimal kamp fra min side, sier Molde-eleganten.

Publisert 29.04.2004 08:05.
Hoseth var en av banens beste og var blid som ei sol etterpå. Jeg er veldig bra fornøyd med egen innsats, sa Hoseth. Men midtbanespilleren ergret seg over at 3-0 ble til 3-2 mot EM-klare russere.

Åge Hareide har gitt Hoseth tillit på landslaget.

-Åge godt fornøyd

De 83 første minuttene spiller vi veldig bra. De sju siste er utilgivelige, sa Hoseth. Vi slurver og gjør altfor mange lilleputt-feil de siste minuttene. Bortsett fra slutten er det en god kamp av oss. Åge var godt fornøyd i garderoben etterpå, vi har jo tross alt vunnet enda en kamp, sa Molde-spilleren.Tillit i alle kampene

Han har fått tillit i alle kampene under Åge Hareide. Hoseth føler selv at han er blitt en bedre spiller det siste året. Jeg er ikke blitt så mye sterkere fysisk. Det er her oppe jeg er blitt sterkere, sier Hoseth og peker på hodet. Jeg måtte opp et hakk for å spille noenlunde fast på landslaget. Spiller jeg bra, får jeg tillit på landslaget, sier Molde-spilleren som gjerne vil til utlandet. Men ennå er det ikke noe konkret når det gjelder en overgang.

Andresen inspirasjonskilde

Hoseth er svært godt fornøyd med samarbeidet med Martin Andresen på midten. Martin er en stor inspirasjonskilde for meg. Det han gjorde i Stabæk ønsker jeg å få til i Molde, sier Hoseth.

Landslagets assistenttrener Stig Inge Bjørnebye likte det han så. Hoseth er veldig god i hele kampen og spiller slik vi håper han skal gjøre, sa Bjørnebye til NTB. (NTB)

Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no