skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Hødd fortsatt uten seier

Geir Holm Sundgot scoret Hødd sitt trøstemål. Foto:Arne Flatin.
Hødd-spillerne har for liten tro på det de driver med. Det sier trener Harald Aasland Riise etter 4-1-tapet for Start i Kristiansand i går.

Publisert 26.04.2004 10:44. Oppdatert 26.04.2004 11:37.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Laget står uten seier etter tre kamper.

Til helga venter Hønefoss på hjemmebane til en meget viktig kamp for begge lagene. Hønefoss står uten poeng så langt, mens Hødd står med sitt ene poeng som de tok hjemme mot Bryne.

Kampfakta fra NTB

Start er fortsatt ubeseiret i 1. divisjon, og med ni poeng topper de serien sammen med Sandefjord. Ben Wright, vraket i Viking etter forrige sesong, var dagens mann med to scoringer da Hødd ble slått 4-1.

Bala Garba gjorde forarbeidet til 1-0-målet. Wright kunne bare sette bredsiden til fra kort hold etter 18 minutters spill. Samme mann doblet ledelsen med et fint hodestøt ti minutter senere. Denne gang var det tidligere Brann-spiller Alex Valencia som serverte perfekt fra kanten.

Selvmål av Moldskred

Start hadde full kontroll på gjestene også etter pause. U21-landslagsuttatte Kristofer Hæstad økte til 3-0 med et skudd fra spiss vinkel. Hødd-keeper Lars Iver Moldskred fikk den tvilsomme æren av å fikse 4-0 da han bokset ballen i eget nett etter en corner i det 69. minutt. Hødd fikk sitt trøstemål etter en corner to minutter før slutt.

Start Hødd 4-1 (2-0)
Kristiansand stadion
4287 tilskuere
Mål: 1-0 Ben Wright (18), 2-0 Wright (28), 3-0 Kristofer Hæstad (50), 4-0 Lars Ivar Moldskred (selvmål 69), 4-1 Geir Holm Sundgot (88).

Dommer: Kristoffer Helgerud, Lier.
Gult kort: Cato Eiksund Rogne, Hødd.

Flere saker: ALT OM HØDD
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE