skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Hoseth og Riise fikk fornya tillit

Magne Hoseth og John Arne Riise har begge fått fornya tillit av landslagssjef Åge Hareide.

Publisert 22.03.2004 11:08. Oppdatert 22.03.2004 13:39.

Begge er med i landslagstroppen til treningskampen mot Serbia og Montenegro 31.mars.

Kampen blir spilt i Beograd, og Hareide kaller dette den første store testen siden han tok over som landslagssjef.

Til NTB sier Hareide at kampen mot Serbia og Montenegro blir Norges siste bortekamp før VM-kvalifiseringen. Derfor vil han trene på å møte Italia.

Vil tenke strategi

Det er relativt lenge fra mars til september, men vi kan tenke litt strategi i Beograd. Vi har ikke blitt trykket så mye i kampene til nå, og vi må forvente å oppleve det neste uke, slik vi også må vente at Italia skal trykke oss i september, sier han.

Utnytter hver tredje sjanse

I kampene til nå i år har vi skapt et snitt på 11-12 målsjanser i hver kamp, og vi har utnyttet hver tredje sjanse. Jeg synes det er veldig bra. Spenningsmomentet ligger i hvordan vi klarer å skape mye og samtidig håndtere motstanderlaget, og vi kan få svar på det i Serbia. Selv om vi må vente å bli trykket en del, kan det gi oss flere overgangsmuligheter. Det kan være et veldig godt våpen i slike kamper, om vi klarer å gjøre de riktige tingene. Vi trenger stor nok fart i den bakre fireren og spillere som kan omstille veldig hurtig.

Muligheter

Slik vi har sett Serbia og Montenegro, er det kjempemuligheter i å møte dem, og det kan bli interessant om vi er presise. De blir pisket framover på hjemmebane, og organiserer seg litt hulter til bulter. De etterlater seg store rom og stoler på at andre skal dekke opp. Det kan vi utnytte. Håpet er at det skal bli litt slik i Italia også i september, og iallfall vil treningen på hurtig omstilling mellom forsvar og angrep bli nyttig foran den kampen.

Tre hjemmekamper venter

Etter kampen i Beograd neste onsdag venter Ullevaal-kamper mot Russland (i april), Wales (i mai) og Belgia (i august) før VM-alvoret starter. Ideelt sett skulle vi hatt flere bortekamper, men det blir en balansegang der økonomi og det å vise fram landslaget hjemme spiller inn. Vi må også øve litt på Ullevaal, for det blir veldig avgjørende hva vi gjør der. Vi vil skape en god følelse, vise fram laget og tore noe her hjemme, sier Hareide. (NTB)Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no