skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Riise inne i varmen igjen

John Arne Riise fikk en opptur da han fikk spille hele ligakampen mot Portsmouth i går. Ålesunderen har slitt med både skade og manglende tillit, og dermed lite spilletid, de siste to månedene.

Publisert 18.03.2004 10:05.
Av: Jon-Arne Akselsen

Endelig tillit

I ligakampen mot Portsmouth fikk Riise endelig tillit igjen, og spilte hele kampen på vant venstreback-plass.

Oppturen ble ikke mindre av at Liverpool vant 3-0 hjemme på Anfield Road, etter bare 1-1 mot Marseille og 2-0 tap borte for Southampton den siste uken.

Mot Southampton kom Riise inn som innbytter de siste minuttene, og var uheldig da ballen sneiet Riise og gikk i en bue over Jerzy Dudek og inn i Liverpool-målet til 2-0.

Mesterliga?

Riise har i beste fall måttet nøye seg med korte innhopp den siste tiden, men etter gårsdagens kamp kan det være håp om mer spilletid - for eksempel hjemme mot bunnlaget Wolverhampton lørdag.

Med seieren i går, og seier på lørdag, er Riise og lagkameratene igjen for alvor med i kampen om 4.plassen i ligaen - og dermed muligheten til å kvalifisere seg til Mesterligaen kommende sesong.


Stig Inge Bjørnebye

Landslaget

Og lørdag blir trolig landslagets assistent, og tidligere Liverpool-spiller, Stig Inge Bjørnebye tilstede for å se på Riise.

Skal Riise være ett førstevalg på landslaget, trenger han mer spilletid på klubblaget enn han har fått den siste tiden. Men nå går altså alt så mye bedre - Riise er inne i varmen igjen!

Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no