skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
Røkke og Gjelsten:

Gir penger til fotballinvalid

Andreas Lund har ikke spilt fotball på 44 måneder.
Andreas Lund har ikke spilt fotball på 44 måneder.
Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten selger en kjempeeiendom i London. Overskuddet av salget går til fotball-invalide Andreas Lund.

Publisert 17.03.2004 10:40. Oppdatert 17.03.2004 10:41.
Den tidligere Molde, Start og Wimbledon-spilleren har ikke spilt på 44 måneder. Da røk han korsbåndet for tredje gang, og etter at han ble skadet startet et fryktelig forsikringsmareritt, skriver VG.

Ventet i tre år

Han har ventet i over tre år på å få utbetalt beløpet for sin private forsikring, og han venter fortsatt. Det Røkke og Gjelsten gjør er bare fantastisk, sier Lund til VG. Han var forberedt på å spille siste sett i Wimbledon i en rettssal i England for å få de forsikringspengene han mener han har krav på.

Bjørn Rune Gjelsten sier Andreas Lund er en kjernekar.

-Lund er en kjernekar

Årsaken til at vi stiller opp for Andreas (Lund) skyldes at han er en kjernekar som også har vært en positiv ambassadør for både Molde og Wimbledon, sier Bjørn Rune Gjelsten til VG. Det er en 194 mål stor eiendom i Raynes Park i London Røkke og Gjelsten selger. De ga 36 millioner kroner for den i sin tid, men Gjelsten er sikker på at salget kommer til å gi et betydelig overskudd.
(Copyright:NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no