skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Solskjær snart klar for A-laget

90 minutter på banen er fortsatt utenkelig, men Ole Gunnar Solskjær (30) tok torsdag kveld et nytt skritt mot comeback på Manchester Uniteds førstelag.

Publisert 20.02.2004 05:51.
Mot Liverpool-reservene spilte han 63 minutter og bidro med pasningen som sendte United-reservene i ledelse på Moss Lane i Altrincham. Manager Alex Ferguson fulgte kristiansunderen fra tilskuerplass og smilte bredt etter kampen.

Jeg er godt fornøyd med at jeg gjennomførte den timen. Det er bare blitt to timer fotball de siste fem månedene, og det er ikke så mye å skryte av. Derfor er det godt å fullføre 60 minutter uten problemer, sa Solskjær til NTB.

Spilte høyre flanke

Solskjær spilte høyre flanke, som er posisjonen han nok må regne med å bekle videre framover ikke minst etter kjøpet av Louis Saha. Den norske stjernen virket frisk og opplagt og gjorde seg stadig spillbar på kanten. Hans første store mulighet kom etter 32 minutters spill, men det harde langskuddet ble avverget. Fem minutter senere la Solskjær opp til 1-0-målet da han slo perfekt inn til David Bellion fra høyre. Kampen endte 1-1 etter utligning av Danny Murphy på straffespark.

Populær

Solskjær forlot banen 63 minutter ut i kampen etter en middels god oppvisning, der målet var å skaffe seg kamptrening. Jeg har et stykke igjen. Kneet er uansett ok, men jeg er available for selection, fortalte United-stjernen med klar adresse til Ferguson.
Kampen var 30-åringens annen for reservelaget etter den
alvorlige kneskaden som har holdt ham ute siden midten av
september i fjor. I forrige kamp spilte han også en time.
2047 tilskuere hadde møtt opp for tribuneplass. Sjelden har så mange sett en reservekamp med United, og mye av årsaken var at klubben på forhånd hadde annonsert at de ville stille med kjente folk som Solskjær, Bellion, Wes Brown og Eric Djemba-Djemba. Applausen var aller størst da navnet til Ole Gunnar Solskjær ble lest opp før kampstart.

Vil ta det gradvis

30-åringen var i troppen til kampen mot Middlesbrough nylig, men ble på kampdagen plassert på tribunen fordi Alex Ferguson mente det var for tidlig. Det er viktig at jeg ikke gaper over for mye på en gang, men heller tar det gradvis. Jeg kan ikke brukes i 90 minutter nå. De første kampene jeg får med A-laget vil jeg nok bli benyttet som innbytter mot slutten av kampene, hevdet Solskjær.

Med mot Russland

Lørdag spiller Manchester United hatoppgjør hjemme på Old Trafford mot Eirik Bakke og co. i Leeds. Torsdag var det usikkert om kristiansunderen kan være aktuell allerede til den kampen, eller om han fortsatt må vente på det etterlengtede comebacket. Tidligere torsdag gjorde landslagssjef Åge Hareide det helt klart at Solskjær ikke blir med i troppen til kampen mot Serbia og Montenegro 31. mars. Nei, Ole Gunnar regner jeg ikke som aktuell før til Russland-kampen i april. Han har vært ute en lang periode nå, og jeg tar derfor ingen sjanser med Ole Gunnar, forklarte landslagssjefen dagen etter 4-1-seieren over Nord-Irland i Belfast.