skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

-Riise vil komme tilbake

Gerard Houllier har fortsatt tro på Riise.
Gerard Houllier har fortsatt tro på Riise.
Liverpool-manager Gerard Houllier lover John Arne Riise en framtid i klubben. Han startet sesongen i god form, men har falt litt innimellom. Han er fortsatt ung og med en stor framtid her, sier Houllier.

Publisert 02.02.2004 13:11.
Riise har vært ute av laget i flere uker. Han har spilt 135 kamper for klubben på sine tre år i Liverpool. Og det er første gang han opplever en så lang periode ute av førstelaget.

For tiden er han sikkert frustrert fordi han ikke spiller, men det er deler av spillet han kan forbedre seg i. Likevel vil han være tilbake på laget på et tidspunkt. Han er en spiller som hører til i Liverpools framtid. Han er definitivt med i mine planer, sier Houllier.

Manageren er under press. Liverpool er helt ute av gullkampen, og det har vært spekulert i om Houllier må finne seg noe annet å gjøre. (NTB)

Det er en stund siden John Arne Riise var i Liverpool-drakta. (Foto:Reuters/scanpix).


Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no