skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Solbakken i gang igjen

Dagen etter sitt stygge fall i utforløypa var Bjarne Solbakken på skiene igjen. Han suste inn til 14. plass i søndagens super-G.

Publisert 02.02.2004 11:35.
Det gikk vel greit. Det var veldig tett i dag. Det var ikke så mye rom for feil, og jeg gjorde et par småfeil underveis. Det var lite som skilte mellom 5. og 15. plass, sa Solbakken til NTB.

Han var bare 0,34 sekund bak Patrik Jarbyn på 5. plass, og 0,89 sekund bak Hermann Maier som kjørte inn til seier. Maier overtok ledelsen i verdenscupen og sikret sammenlagtseieren i super-G-cupen. Det var vel ikke overraskende at han skulle vinne. Super-G er disiplinen hans, og han har dominert i den, sa Solbakken.

Spent

Selv var han litt spent etter lørdagens skrekkopplevelse da han havnet i sikkerhetsnettet i en venstresving som felte mange løpere. Han slapp fra det med skrekken, vondt kne og stiv nakke. Smellen i kneet var bare overfladisk. Nakken er stiv, men jeg har bra kontroll på det også. Jeg følte ikke at det hemmet meg mens jeg kjørte, men jeg har gått og kjent på det helt siden i
går. Selvfølgelig var jeg litt spent, sa han. Men når jeg først er i gang, tenker jeg på alt annet enn nakken.

Hjem til Norge

Nå skal de norske hjem til Norge en tur for å trene fram mot neste helgs renn i Adelboden.
Ja, for en gangs skyld. Det blir fint å få trene litt hjemme, sa Solbakken. (NTB)

Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no