skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Stor tillit til Hareide

Åge Hareide kan være fornøyd med menings-målinga. (Foto:Tor Richardsen, scanpix)
Åge Hareide kan være fornøyd med menings-målinga. (Foto:Tor Richardsen, scanpix)
Åge Hareide har allerede fått en kjempestart på sin karriere som landslagssjef. 60 prosent tror at Norge kommer til å bli bedre under hans ledelse.

Publisert 20.01.2004 11:57.
Det viser en undersøkelse som opinion har gjort for Aftenposten. Og, ikke bare tror folk at landslaget blir bedre med Hareide. Over halvparten tror også at Hareide greier å lede landslaget til deltagelse under fotball-VM i Tyskland i 2006. Det til tross for at Norge har kommet i samme pulje som Italia, Skottland, Slovenia, Hviterussland og Moldova.

-Positivitet er smittsomt

Til Aftenposten sier Hareide at positivitet gjerne er smittsomt, og er man positiv selv, så smitter det ofte på andre. Og Hareide har allerede gått klart ut med at Norge skal klare å gå til VM. Noen annen målsetning kan vi ikke ha, mener han.

Skal lære seg å vinne

Åge Hareide er nå på plass i Hong Kong sammen med landslaget, som stort sett består av spillere fra den hjemlige ligaen. Første kamp er mot Sverige på torsdag, og Hareide er opptatt av at det er viktg å begynne å vinne med en gang. Det er en kunst å lære seg å vinne, og det skal vi ha fokus på, sier den foreløpige suksesstreneren Åge Hareide til Aftenposten

Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no