skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Ferie for Solskjær

Comebacket drøyer for Ole Gunnar Solskjær.
Comebacket drøyer for Ole Gunnar Solskjær.
Ole Gunnar Solskjær er fremdeles ikke klar for spill for Manchester United. Nå er han sendt på ferie av manager Alex Ferguson.

Publisert 13.01.2004 13:31.
Av Rune Hustad

Solskjær ble operert i september i fjor, og siden da har han trent knallhardt for å komme tilbake i United sin startoppstilling.

I lang tid hadde B-lagskampen mot Birmingham på torsdag vært blinket ut som kampen hvor Solskjær kom til å gjøre comeback. Nå har imidlertid manager Alex Ferguson bestemt at Solskjær trenger en ukes hvile, etter at han har vært gjennom en knallhard opptreningsperiode.

På plass igjen mandag

Til VG sier Jim Solbakken, som er Solskjær sin personlige rådgiver, at kristiansunderen kommer til å være på plass på trening igjen på mandagen. Når han så kan spille kamp, blir opp til det medisinske støtteapparatet å bestemme.

Også i landskampen mot Bosnia slet Solskjær med kneet.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM SOLSKJÆR
Siste saker:
Flere saker: ALT OM NORDMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no