skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Prolaps stoppet Leo

Leo får ikke kontrakt med Portsmouth(Foto:Cornelius Poppe/Scanpix)
Leo får ikke kontrakt med Portsmouth(Foto:Cornelius Poppe/Scanpix)
En prolaps i ryggen satte en stopper for Øyvind Leonhardsen mulige kontrakt med Portsmouth,skriver Adresseavisen.

Publisert 13.01.2004 07:56. Oppdatert 13.01.2004 08:20.
Leonhardsen har vært klubbløs helt siden i fjor vår da avtalen med Aston Villa gikk ut. Sist han spilte kamp var da Norge møtte Danmark i Parken 7. juni. Siden har agent Rune Hauge strevet med å finne en ny klubb for 33-åringen. Det så ut til å løse seg, men Portsmouth-manager Harry

Gjennomførte en trening

Redknapp ble nok ikke imponert da Leo ikke klarte å gjennomføre mer enn en treningsøkt onsdag i forrige uke. Redknapp hadde dårlig tid, og kjøpte i stedet israeleren Eyal Berkovic, som han var manager for i West Ham, allerede dagen etter Leos forsøk på å trene med Portsmouth.

Blir frisk igjen

Leo ble undersøkt mandag, og hans agent Rune Hauge sier det er sikkert at han blir frisk igjen. Spørsmålet er hvor lang tid det tar.

Det positive for kristiansunderen er at han ikke må finne seg en ny klubb innen overgangsvinduet stenger 1. februar. Han har vært klubbløs lenge nok til at hvem som helst kan hente ham når de måtte ønske. (NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM NORDMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no