skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Riise støtter manageren

John Arne Riise insisterer på at Liverpool-spillerne støtter helhjertet opp om manager Gerard Houllier.

Publisert 17.12.2003 11:39. Oppdatert 17.12.2003 13:33.
Franskmannen er bookmakernes favoritt til å få sparken som første manager i den engelske eliteserien denne sesongen. Men Riise ønsker å beholde Houllier, som har vært under massivt press etter 1-2-tapet for Southampton sist helg. Det var klubbens fjerde hjemmetap for sesongen. Opp til ledende Arsenal er det hele 16 poeng. Dessuten røk laget ut av ligacupen etter 2-3 hjemme for Bolton.

Gerard Houllier er under sterkt press.

-For enkelt å skylde på manageren

Men spillerne støtter Houllier, sier Riise til Liverpools hjemmeside. Manageren gjør alt han overhodet kan, og alle spillerne støtter ham. Vi står sammen alle mann; spillerne, trenerne, apparatet rundt og manageren, sier ålesunderen. Vi har skuffet i de siste kampene, men det blir for enkelt å skylde på manageren. Det er vi spillere som er ute på banen, og vi har ikke vært på topp i det siste, sier Riise. Og han kommer med følgende beskjed til den hardt prøvede Liverpool-fansen:Vi vet at vi kan snu dette. Vi satser fortsatt på en plass i mesterligaen. Klarer vi det, vil alle være fornøyd.

Riise & Co møter bunnlaget Wolverhampton lørdag. Da er Houllier trolig avhengig av seier for å stilne kritikerne.
(NTB)

Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no