skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

-En drøm gikk i oppfyllelse

Bjarne Solbakken kunne juble etter seieren i USA. (Foto:Ap/Scanpix)
Bjarne Solbakken kunne juble etter seieren i USA. (Foto:Ap/Scanpix)
Bjarne Solbakken fra Stranda sier en drøm gikk i oppfyllelse da han i går sikret seg karrierens første verdenscupseier i alpint.

Publisert 08.12.2003 13:31. Oppdatert 08.12.2003 14:01.
SE OGSÅ:
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Rune Hustad

Solbakken var på veg hjem til Norge og Stranda da NRK Møre og Romsdal fikk fatt i ham på en flyplass i Tyskland.
Solbakken legger ikke skjul på at det siste døgnet har vært veldig stressende, fordi alpinlandslaget skulle rekke et fly kun kort tid etter at super-G rennet var over. Derfor har han ikke helt fått tid til å nyte seieren som han har drømt om helt siden han var en 12-13 år gammel.

Rett og slett i toppform

Standa-alpinisten sier at forklaringen er enkel på hvorfor han nå gjør det så bra. Han er rett og slett i en veldig bra form, etter å ha hatt en sesongoppkjøring hvor ting har gått veldig bra. Nå håper han å ta med seg den gode følelsen fra rennene i USA til konkurransene i Europa. Første utfordring i så måte er Alta Badia til helga.

Penger i kassa

Forøvrig kan det ligge an til ganske så fine julegaver i år fra Solbakken, for i tillegg til heder og ære, så vanker det også en god del penger på vinneren. Selv sier han at han ikke har helt kontroll på hvor mye det blir, men uansett så er det godt å få litt igjen for alt man har lagt ut opp gjennom årene

Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no