skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Flemmen overrasket

Andrine Flemmen er på god vei tilbake til verdenstoppen i super-G. 19. plassen i søndagens renn i Lake Louise var overraskende bra.

Publisert 08.12.2003 09:40.
Østerrikerne tok dobbeltseier ved Renate Gotschl og Michaela Dorfmeister. De ødela det som kunne blitt en historisk jubelhelg for franske Carole Montillet.
Montillet vant begge utforrennene i Lake Louise fredag og
lørdag. Målet hennes var å kopiere Katja Seizingers rekord fra 1997 med tre seirer på like mange dager, men det forsøket stoppet altså østerrikerne. Montillet hadde ikke dagen. Hun misset flere ganger midtveis i traseen og endte på 8. plass 1,08 sekund bak Gotschl. Tysklands Hilde Gerg tok tredjeplassen.

Norsk jubel

De norske jublet for Andrine Flemmen, som de siste årene bare har kjørt storslalåm, men som tidligere var en habil super-G-kjører. Hun satser på å kjøre flere fartsøvelser i tiden som kommer, og søndagens 19. plass var oppløftende. Jeg er ikke overrasket over at Andrine kjørte så bra i dag. Hun kan gjøre det bra i flere enn en disiplin, men dette er bare starten, og jeg føler meg overbevist om at fartstrening kommer til å gjøre henne bedre i storslalåm også, sa den norske treneren Felix McGrath til NTB søndag kveld. Jeg føler meg overbevist om at Andrine er fornøyd også. Det bør hun være, sa treneren.

Italia neste

Nå reiser de kvinnelige alpinistene tilbake til Europa, men rennene i Tsjekkia og Slovakia kommende helg er avlyst. Jeg tror det kommer til å bli kjøring i Italia i stedet. Det er i alle fall de signalene jeg har fått fra Det internasjonale skiforbundet (FIS). Det ser ut som om det kommer til å bli et par slalåmrenn i Madonna, sa Felix McGrath, som tror FIS kommer til å
offentliggjøre dette mandag. Vi kommer til å trene i Norge noen dager etter at vi kommer hjem. Så får vi vente på den offisielle beskjeden fra FIS før vi setter kursen for Mellom-Europa, sa McGrath.

Vanskelig startnummer

Han sa også at det var en vanskelig trase jentene kjørte i søndag, og derfor var det ekstra sterkt av Flemmen å gjøre et så bra resultat fra startnummer 56.

Andrine Flemmen er på gang også i super-G.
(Foto:Ap/Scanpix)


Siste saker:
Flere saker: ALT OM ANDRINE FLEMMEN
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no