skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Solskjær applauderer Åge

Foto:Tor Richardse, Scanpix.
Foto:Tor Richardse, Scanpix.
Ole Gunnar Solskjær er svært glad for ansettelsen av Åge Hareide som ny landslagssjef i fotball. -En klok avgjørelse, sier Solskjær om NFFs valg.

Publisert 03.12.2003 11:31.
På sin hjemmeside gjør Manchester United-spissen det klart at han helhjertet støtter valget av Hareide som Nils Johan Sembs arvtaker. Norge har fått en offensiv sjef både i spillestil og tankegang. Han er dessuten en humørspreder og en veldig god motivator, skriver Solskjær.

Foto:Scanpix

Positive erfaringer

Dette er egenskaper NFF måtte dra nytte av og grep sjansen da Åge sa seg villig til å overta etter Nils Johan. NFF har tatt en klok avgjørelse ved å ansette min gamle trener som landslagssjef. Jeg kan bare snakke ut ifra mine egne erfaringer, og de er uten unntak positive, skriver Solskjær.
Han hadde Hareide som trener i Molde, og de to har holdt kontakten siden. Spesielt i perioder hvor jeg har slitt på banen, har Åge vært interessert i å hjelpe meg, skriver Solskjær.

Frister å fortsette

Tidligere i år har Solskjær gjort det klart at han teller på knappene med tanke på videre landslagsspill. Men det at Åge Hareide overtar, kan få United-angriperen til å fortsette med flagget på brystet.
Selv om mitt fokus nå ligger på å komme tilbake på banen 100 prosent restituert, så må jeg innrømme at det frister ekstra å jobbe under Åge igjen, skriver Solskjær, som tror Hareide vil dra med seg erfaringene fra Sverige, Danmark og Trondheim. Allerede før ansettelsen skrev Solskjær på sin hjemmeside at han mente Hareide ville være en meget god kandidat til jobben. Samtidig mente han Hareide burde få fred til å få avslutte sesongen med Rosenborg.

Mye styr

Solskjær mener det har vært unødvendig mye styr rundt ansettelsen av ny sjef. Jeg synes det har vært unødvendig mye mas og styr rundt Åge i denne prosessen. Han burde fått gjort ferdig sesongen med Rosenborg først, skriver Ole Gunnar Solskjær på sin hjemmeside, som du finner på www.solution.as. (NTB)

LENKER
Siste saker:
Flere saker: ALT OM NORDMØRE
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no