skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Stadionfrist til 1. desember

Aalesund Fotball AS har gitt seg selv frist til 1. desember med å få på plass finansieringen av nytt stadion på Volsdalsberga.

Publisert 07.11.2003 14:19.
Byggingen av det nye stadionet er allerede flere måneder forsiket. Håpet var at anlegget skulle stå klart til bruk allerede i de siste av AaFK sine hjemmekamper i høst.

Men foreløpig er det kun utsprengingen av tomta på Volsdalsberga som er gjennomført.

Noe av årsaken til forsinkelsen, er at prosjektledelsen med advokat Jon Ketil Gjørtz i spissen, har besluttet å utvide planene og iverksette full utbygging med en gang.

I de opprinnelige planene var meningen å dele arbeidet opp i tre byggetrinn. Utvidelsen av planene gjorde at prisen økte fra rundt 45 millioner til 200 millioner kroner.

Prosjektgruppen arbeider nå for fullt med å få finansieringsplanen klar, men står foran flere utfordringer.

Jon Ketil Gjørtz
I følge Jon Ketil Gjørtz er ikke hovedproblemet finansieringen av stadion, men snarere å finne det rette konseptet for driften og hvem som skal være leietakere.

Det eneste som foreløpig er sikkert, er at Kråmyra Stadion blir hjemmearena også deler av neste sesong. I dag ga Norges Fotballforbund AaFK dispensasjon til å spille 1.divisjonskamper på Kråmyra fram til sommeren 2004.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no