skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Vågnes ikke bekymret

Fem spillere i Aalesunds Fotball-klubb har kontrakter som går ut etter sesongen, og som dermed er Bosman-spillere. Dette bekymrer ikke Reidar Vågnes.

Publisert 22.08.2003 12:06.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Disse spillerne kan dermed gå gratis til en annen klubb, men sportslig leder Reidar Vågnes synes ikke det er noe problem. Vågnes sier de har en god situasjon med 18 spillere under kontrakt. Dermed er fundamentet på plass for neste sesong uansett hvordan det skulle gå denne sesongen.

Fredriksen ny kontrakt

Trond Fredriksen
Trond Fredriksen signerte i går endelig en treårsavtale med Aalesunds Fotbalklubb. I tillegg er man rimelig sikre på at Bjørn Erik Melland og Fredrik Klock blir med videre.
Pål Stadsnes, Johnny Vattøy og Øyvind Gjerde har alle kontrakter som går ut etter sesongslutt, og om de blir tilbudt nye kontrakter er ikke bestemt enda.

Ingen automatikk

I tillegg kan heller ikke Vågnes love at alle som har kontrakt får bli med videre. Erfaringene i årets første sesong i Tippeligaen kan bli avgjørende for om spillerne blir med videre eller ikke. Det er ingen automatikk i at alle får bli med videre sier Vågnes til NRK Møre og Romsdal.

Ikke skjebnekamp

AaFK-trener Ivar Morten Normark vil ikke være med på at Lyn-kampen er så viktig som enkelte gir uttrykk for. Det er ni kamper igjen å spille i Tippeligaen, og hver kamp er en mulighet, sier AaFK's filosofiske trener.

Ivar Morten Normark må trolig klare seg uten spissen Tor Hogne Aarøy på søndag. Han sliter med en skade. I tillegg er Frode Fagermo helt sikkert ute. Han soner for gule kort.
Ålesund tapte vårkampen mot Lyn på Ullevaal, men Normark så positive ting der som han tar med seg inn mot kampen søndag.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no