skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Staurvik sier nei til Aalesund

Tom Kåre Staurvik har sagt nei til å hjelpe Aalesunds Fotballklubb opp fra bunnen i Tippeligaen.

Publisert 19.08.2003 20:20.
Tirsdag ettermiddag fikk klubben avslaget fra Tom Kåre Staurvik. Dermed må jumbolaget fortsette jakten på forsterkninger for å prøve å berge plassen i årets Tippeliga.

Staurvik fikk sparken i den svenske toppklubben Sundsvall, og forrige uke besøkte han Ålesund for å se på forholdene i sunnmørsklubben.

Lokket med klippfisk

Tom Kåre Staurvik er en nær venn av Aafk-trener Ivar Morten Normark som fristet bodøværingen blant annet med klippfisk og en rundtur på byen for å få han til å bli Aalesund-spiller.

Men det virker som om verken maten eller sunnmørsnaturen falt i smak hos 34-åringen.

Beklagelig

Normark beklager at Staurvik takket nei til spill for Aalesund.

-Vi presenterte en kontrakt i tråd med kravene fra Staurvik, så jeg vet ikke hva som gjør at Tom Kåre valgte annerledes. Det kan være det faktum at han har kone og tre barn å ta hensyn til, sier Normark til NRK.

Vi vil fortsatt være på jakt etter andre forsterkninger, men ikke for enhver pris. Det er nok av klubber som har kjøpt seg til fant, sier han.

-Dagens mannskap har vært godt nok for å ta oss opp i Tippeligaen og jeg har fortsatt tro på at vi vil klare å berge plassen, sier Normark.

Han avviser likevel ikke at det kan være aktuelt å få andre spillere til klubben som en kortsiktig løsning, men hvilke spillere det er snakk om vil han ikke ut med.

Nå begynner det imidlertid å haste for Aalesund. Overgangsvinduet stenges i slutten av denne måneden.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no