skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

RBK for sterke for AaFK

AaFK mibsrukte sjansene sine da de tapte 2-0 på Kråmyra for Rosenborg lørdag. Azar Karadas gav gjestene ledelsen på et flott langskudd i 1.omgang. Øyvind Storflor økte til 2-0 på overtid mens AaFK-keeper Kim Deinoff var oppe på en corner.

Publisert 16.08.2003 19:23.
Rosenborg-trener Åge Hareide forventet full innsats og seier mot Aalesund, og fikk det selvsagt som han
ville. Lørdagens eliteserieoppgjør på et tilnærmet fullsatt Kråmyra ble en grei dag på jobben for et toppet Rosenborg-mannskap. Hareide stilte med de samme 11 som spilte 0-0 i mesterligaen tidligere i uken. Lørdag vant de 2-0.
Azar Karadas ordnet 1-0 med en suser etter 28 minutters spill, mens Frode Johnsen misbrukte en kjempemulighet fem minutter senere. AaFK-keeper Kim Deinoff skal ha ros for mesterlig inngripen.

På overtid satte innbytter Øyvind Storflor inn 2-0 i tomt mål. Deinoff tok sjansen og var på motsatt side av banen for å sette inn utligningen på et AaFK-frispark, men ble overspilt av kollega Espen Johnsen. Da ble det enkelt for Storflor.

Vi gjorde jobben vår, holdt nullen bakover og sikret tre
poeng. Det er sånn det skal være, sa en fornøyd Åge Hareide.

Ikke noe tull

Rosenborg-treneren var sint etter hjemmetullet mot Brann nylig, derfor ble det fullt mannskap mot stakkars Aalesund. De etablerte vil spille selv, da er det ingen grunn til å la dem hvile. Mot Brann ble det nok for mange utskiftninger. Jeg ville ikke ha det sånn en gang til, fortsatte Hareide. Treneren håper hans åtte utvalgte menn på forskjellige landslag skal komme unna med en billig representasjonsuke fra søndag til torsdag.
Jeg håper blant annet Nils Johan Semb lar A-landslagsgutta få slippe med en omgang mot Skottland. Vi har ny serierunde til helgen og deretter mesterliga. Det er hardkjør nå, sa Hareide.

Fikk ikke straffe

Aalesund skapte svært lite, men etter 40 minutter ropte de fleste på Kråmyra på straffe da lynhurtige Morten Moldskred ble felt. De ble ikke hørt.
Rosenborg kontrollerte til seier, men misbrukte flere store
sjanser. Men verre enn hjemmelaget er de ikke. AaFK har ikke scoret hjemme i serien siden oppgjøret mot Molde 22. juni. Vi prøvde å ofre både skjorte og sjel. Jeg er fornøyd med prestasjonen, men ikke med resultatet, sa en lett hoderystende AaFK-trener Ivar Morten Normark.
0-2 er identisk med resultatet i lagenes første og til lørdag eneste Kråmyra-møte for 40 år siden.

Flere saker: ALT OM AAFK