skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Tok bølgen

Vålerenga tok bølgen foran 500 klanmedlemmer etter søndagens kamp i Ålesund. Det hadde de god grunn til. Laget halte i land sesongens første borteseier.

Publisert 03.08.2003 21:41.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

Dette var dagen da ingenting stemte for hjemmelaget på Kråmyra Stadion. 7905 tilskuere var møtt opp for å se Aalesund ta sin første hjemmeseier mot Vålerenga, som sto uten borteseier før kampen. Etter to kjempesjanser i åpningsminuttene fikk hjemmelaget sin første nesestyver. Vålerenga kontret og Freddy dos Santos sørget for 0-1 etter bare fire minutter.

David Hanssen

Hanssen med stjernetreff

Ålesund hadde forøvrig en rekke sjanser i første omgang, men de klarte ikke å sette ballen i mål. Kampen ble avgjort i det 42. minutt. David Hanssen snappet en retur fra Aalesund-keeper Kim Deinoff, Hanssen fikk stjernetreff og fastsatte resultatet til 0-2.
-For oss var dette årsbeste. Fortsetter vi i samme stilen, kan vi kanskje begynne å se oppover tabellen, kommenterte spillende trener Kjetil Rekdal til NTB. Han var særlig imponert over spillet i 2. omgang. 2-0-ledelse ved pause var litt heldig, innrømmet Rekdal. For hjemmelaget hadde meget godt tak på spillet i første omgang. Cornerstatistikken vant Aalesund 9-2 i første omgang, men laget har for tiden få farlige spillere fremover på banen. I 2. omgang gikk hjemmelaget i oppløsning, og Vålerenga kunne fort ha scoret både ett og to mål til.

Skuffet

Sportslig leder Reidar Vågnes i Aalesund var særlig skuffet over innsatsen i duellene. -Jeg er overrasket over at en mann som den 204 cm lange Tor Hogne Aarøy taper såpass mange dueller. Han ble forøvrig godt pakket inn av VIF-forsvarer Erik Hagen, som levde opp til navnet panser-Hagen. Nesten ingen viste sitt sanne potensial, kommenterte Reidar Vågnes, sportslig leder i Aalesund til NTB.

VIF-direktør Kjetil Siem stråler etter lagets første borteseier. Her intervjues han av Rune Hustad, NRK.

Fortsatt i bunnen

Keeper Kim Deinoff kan ikke lastes for scoringene. Frode Fagermo slet bra på midtbanen, mens spissen Tor Hogne Aarøy fikk lite til den dagen Aalesund skulle komme seg litt bort fra tabellbunnen. Vålerenga avanserte nå til en 9. plass i Tippeligaen, mens Aalesund er trygt plassert på neste siste plass. Det er imidlertid fortsatt kontakt oppover på tabellen, slaget om fornyet kontrakt er langt fra over.