skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Hødd-seier etter straffe på overtid

Pål Stadsnes, innleigd fra AaFK, med suksess i Hødd.
Hødd vant en dramatisk kamp mot Strømsgodset, etter å ha satt inn 3-2 skåringen fire minutter på overtid - på straffespark. Geir Televik holdt hodet kaldt, og ble matchvinner.

Publisert 13.07.2003 21:15.
Mål: 1-0 Pål Stadsnes (3), 1-1 Anders Michelsen (20), 1-2
Michelsen (47), 2-2 Mads Andre Værnes (58), 3-2 Geir Televik (str.90).

Dommer: Bjarne Hansen, Overhalla.

Gult kort: Andre Nevstad, Stig Haugeland, Hødd, Lasse Olsen, Strømsgodset.

Hødd dro i land en viktig 3-2-seier over Strømsgodset søndag.

Det ble høydramatisk på Høddvoll med mange sjanser og stangtreff for begge lag, i en kamp hvor lagene byttet på å ha ledelsen.

Avgjørelsen falt først fire minutter på overtid da Hødd fikk straffe.

Like før mente alle på Høddvoll at hjemmelaget skulle hatt straffe for en hands.

Derfor virket avgjørelsen kanskje som en liten kompensasjon fra dommerens side.

Toppscorer Geir Televik ble matchvinner fra
ellevemetersmerket.

Det var en fortjent seier.

Hjemmelaget burde ledet ved pause etter å ha fått 1-0 på et frispark innleide Pål Stadnes sendte direkte i mål, men to mål av Anders Michelsen gjorde at det var drammenslaget som var i ledelsen etter første 45 minutter.

Stadsnes har stått bak fire av Hødd sju siste mål og vist seg å være en viktig tilvekst.

Best hos Hødd var nok en gang Stadsnes, mens Paal Chr. Alsaker på midtbanen var Strømsgodsets bestemann. (NTB)

Flere saker: ALT OM SUNNMØRE
Flere saker: ALT OM HØDD