skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Nok en gang uavgjort på Kråmyra

AaFK spiller jevnt med de fleste i årets Tippeliga. I går ledet de over Stabæk til det gjensto 24 minutter.

Publisert 30.06.2003 10:08.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Hjemmelaget åpnet friskt og hadde gode sjanser det første kvarteret, men så fikk Stabæk summet seg og kom mer med. Det ble likevel en middels spennende og sjansefattig omgang. Lagene gikk til pause uten nettkjenninger, og heller ingen gule kort. Etter sidebytte økte temperaturen, ikke minst etter at Aalesund tok ledelsen. Omgangen var bare et par minutter gammel da Aalesund fikk innkast. En del kamp om ballen endte med at Christian Steen stupheadet ballen forbi Stabæk-keeper Jon Knudsen fra seks meters hold. Vertene holdt presset oppe i minuttene etter scoringen, og hadde mange gode muligheter. Stabæk-spillerne virket frustrerte og pådro seg gule kort på rekke og rad. En rekke ganger var det Aalesund-fyrtårnet Tor Hogne Aarøy som fikk unngjelde.

Lykkelig valg

Thomas Finstad utlignet med sin første berøring da han kom etter 64 minutter.
Stabæk spilte fra start med unggutten Branimir Poljac på topp etter hans viktige mål i de siste kampene, men i 64. minutt ble han byttet ut til fordel for Thomas Finstad et lykkelig valg for Stabæk-trener Gaute Larsen. Finstad sørget nemlig for utligning på sin første berøring av ballen, etter å ha blitt nydelig framspilt av Martin Andresen. Kampen tok en ny vending etter utligningen, og var særdeles preget av mange dueller og nærkamper.

Mange gule kort

Dommer Stig Rune Krokdal virket ikke å ha full kontroll på alt som skjedde i kampen, og åtte gule kort ga ikke et helt riktig bilde av spillet. Stabæk presset voldsomt i sluttminuttene og hadde flere store sjanser, blant annet drøyt seks minutter før full tid da AaFK-keeper Frank Mathiesen var på bærtur i feltet. Aarøy reddet imidlertid på streken. Midtstopper Amund Skiri var hjemmelagets beste spiller, mens kaptein Martin Andresen var meget dominerende og viktig hos Stabæk.

Flere saker: ALT OM AAFK
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE