skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Nytt tap for Aalesund

Frank Mathiesen
Aalesund tapte 2-0 for Bodø/Glimt på Kråmyra søndag. Et tvilsomt 1-0 mål og en keepertabbe av Frank Mathiesen gjorde at AaFK fortsatt står uten seier i Tippeligaen.

Publisert 15.06.2003 20:15. Oppdatert 16.06.2003 11:57.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Bodø/Glimt var lure og viste stor lagmoral igjen. Det holdt til 2-0 og til en ny trepoenger mot slurvete
Aalesund.

Etter ti serierunder er Bodø/Glimt på delt annenplass på
tabellen sammen med Stabæk. Tippede medaljekandidater som Viking, Odd Grenland og Molde ligger bak. Anført av Runar Berg viser Glimt flotte takter også på bortebane.

- Aalesund var spillemessig best, men vi var lurest. Jeg er rett og slett imponert over måten gutta gjennomførte kampen på, sa en glisende Glimt-trener Øyvind Gåre.

- Jeg vet vi er tippet som et bunnlag, men jeg har aldri trodd på ekspertene. Vi viser høy lagmoral i kamp etter kamp og vet selv at vi ikke er så dårlige som mange trodde.

Kampen på Kråmyra var preget av få målsjanser, og det var riktig som Gåre mente, hjemmelaget var hakket bedre i banespillet men skapte minimalt med sjanser.

Slurvete AaFK

Ivar Morten Normarks gutter gjør utilgivelige feil og blir straffet knallhardt. Etter 16 minutters spill kom kveldens mest omdiskuterte
situasjon.

Joachim Austnes mistet ballen langt inne på gjestenes halvdel, og Glimt kontret direkte. Christian Berg headet mot mål, og det ble fullt kaos på streken. Runar Berg ble til slutt kreditert scoring, men Aalesund-forsvaret mente de reddet ballen på streken.

Ikke i tvil

Linjedommer Halvor Folland fikk siste ord: -Jeg er ikke i tvil og mener ballen var inne. Da måtte jeg selvsagt markere for scoring, sa Folland til NTB.

Det samme sa han til dommer Tom Henning Øvrebø, og da sto det 0-1. Morten Moldskred burde scoret for AaFK fem minutter før baklengsen, men han skjøt håpløst over fra åtte-ni meter.

Normark la om til 4-3-3 og byttet spillere, men likevel kunne Stig Johansen doble ledelsen og fastsette resultatet 12 minutter før slutt