skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Bittert poengtap for Hødd

Magnus Myklebust scoret etter bare 45 sekunder.
For annen gang på rad ga Hødd fra seg 2-0-ledelse. Det ble 2-2 og poengdeling med Moss i en middels kamp på Høddvoll søndag.

Publisert 01.06.2003 21:55.
Hødd Moss 2-2 (1-0)
Høddvoll 970 tilskuere
Mål: 1-0 Magnus Myklebust (1), 2-0 Stig Haugland (51), 2-1 Patrice Bernier (63), 2-2 Andreas Johansen (90).
Dommer: Bjørn Gunnar Sælen, Bjørnar.
Gult kort: Dag Roar Ørsal, Andre Nevstad, Hødd, Rune Tangen, Jon Eirik Ødegaard, Moss.

Vertene ga Moss en skikkelig støkk da Magnus Myklebust satte inn 1-0 allerede etter 45 sekunder. Seks minutter etter pause sørget Stig Haugland for 2-0. Men Moss ante sjansen da Patrice Bernier reduserte etter 63 minutter. Moss-trener Rune Tangen sørget for en svært interessant avslutning på kampen da han valgte å kjøre fram fem mann i angrep, seg selv inkludert. Det førte fram, for på overtid sikret Andreas Johansen ett poeng til gjestene. Sidebacken Cato Eiksund Rogne var beste mann på Hødd, mens Rune Tangen var Moss' avgjørende spiller.