skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

AaFK rotet det til igjen

Frank Mathiesen reddet straffe for Aalesund på overtid.
Aalesunds Fotballklubb rotet nok en gang bort en ledelse i en tippeligakamp. Denne gangen var det Odd Grenland som hentet opp 2-0 ledelsen til Aalesund, slik at kampen endte 2-2.

Publisert 29.05.2003 21:39.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Og det var bare så vidt ikke AaFK tapte, for Ronny Deila kunne gitt Odd seieren på overtid mot Aalesund, men han bommet på straffespark.

Holtan i sentrum

Torsdag formiddag ble Odd-keeper Erik Holtan vraket fra landslagstroppen til
kampen mot Danmark og Romania.Så tabbet han seg ut da Joakim Austnes scoret 1-0-målet til Aalesund på Kråmyra etter bare seks minutter.
Og til slutt måtte han reise hjem til Skien med bare 2-2 mot det nyopprykkede bunnlaget.
Holtan krydret en grå dag med to-tre klasseredninger uten at det kunne muntre ham særlig opp.
Jeg fikk en litt vanskelig oppladning til kampen, og det var rart å få vite om vrakingen via en journalist. Men jeg kommer tilbake til landslaget dersom jeg blir bedt om det, sier Erik Holtan.

Knallmål

Like etter pause øket Morten Moldskred til 2-0 før Morten Fevang knallet inn 2-1-reduseringen fra langt hold.Odd presset på i håp om en utligning. Heller ikke denne gangen maktet Aalesund å holde på en ledelse. Fevang sto for utligningen.

Aarøy bommet alene med keeper

Begge lag hadde sjanser til å score på det glatte underlaget mot slutten av kampen, men det ebbet ut med 2-2.
Blandt annet bommet Tor Hogne Aarøy da han var alene med keeper på stillinga 2-1 få minutter før slutt.
Og så brente altså Odd's Ronny Deila et straffespark på overtid. Frank Mathiesen var nede ved stanga og reddet straffesparket til Deila.(NTB og Rune Hustad)

Flere saker: ALT OM AAFK
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE