skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

AaFK rotet bort to poeng

Tor Hogne Aarøy scora 2-0 målet for Aalesud mot Brann.
Aalesund ledet 3-0 etter 1. omgang på Kråmyra, men på mirakuløst vis kom Brann tilbake og klarte 3-3. Utligningen kom på overtid.

Publisert 26.04.2003 19:41.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Mens Brann-trener Mons Ivar Mjelde ga sine spillere en
skikkelig skyllebøtte i pausen, var det Aalesund-trener Ivar Morten Normark som hadde mest grunn til å riste på hodet etter kampen.
De siste 20 minuttene spilte vi som hodeløse kyllinger, sa
Normark.Jeg trodde virkelig vi skulle lære litt raskere enn det vi har gjort. Det positive er selvsagt at vi tar vårt første poeng i eliteserien. Det er trøsten i dag. I tillegg begynner de gode periodene å bli lengre, sa Normark.
I de to første kampene ledet det nyopprykkede sunnmørslaget både mot Tromsø og Vålerenga, men begge kampene endte i tap.

Sjokkerte

For Brann så det ut til å bli en ny svart dag etter det ydmykende 1-6-tapet for Rosenborg foran 18.000 forventningsfulle bergensere i forrige kamp.
Ved pause sjokkledet vertene 3-0. Selv den mest optimistiske Brann-tilhenger hadde vondt for å tro at det skulle bli poeng.Vi hadde et voldsomt oppvaskmøte i pausen. I 1. omgang spilte vi som et juniorlag. Vi sto med lua i hånda og så på. Et lag som endte på 12. plass forrige sesong, kan ikke forvente å komme til Kråmyra og tro at poengene skal komme av seg selv, uten innsats,
sa Brann-trener Mons Ivar Mjelde, som nå har fått med seg ett poeng i begge bortekampene denne sesongen.
Brann reduserte til 2-3 fem minutter før slutt, og utlignet på overtid. Da er det umulig for en trener å være misfornøyd med utfallet.

Viste stor moral

Jeg er godt fornøyd med slik det endte til slutt. Spillerne viste stor moral ved å komme tilbake slik de gjorde, sa Mjelde.
Foran 6627 tilskuere tok vertene ledelsen etter ett minutt og 35 sekunder på lagets første sjanse. Et frispark fra Frode Fagermo ble headet inn av Eirik Hoseth. Brann-keeper Ivar Rønningen var ikke god i den situasjonen.
Nå fikk Aalesund blod på tann. Etter ni minutter ordnet
fyrtårnet Tor Hogne Aarøy 2-0 med beinet, lagets første spillemål denne sesongen. Brann-forsvaret var under enhver kritikk.Første kvarteret ledet hjemmelaget 5-0 i målsjanser. Brann hadde sin første sjanse etter 39 minutter ved Thomas Lund. Før dette hadde Joakim Austnes lagt på til 3-0, som sto seg til pause.I begynnelsen av 2. omgang var det lite som tydet på at Mjeldes tordentale i pausen hadde hjulpet. Tre minutter var gått da Trond Fredriksen skjøt i tverrligger fra 25 meter. Første halvdel av 2. omgang var Aalesund det beste laget.

Fantastisk opphenting

Men så startet gjestene opphentingen. Midtstopper Jan Tore Ophaug, som var Branns beste, satte inn 1-3 etter 69 minutter.
Hjemmelaget la seg bakpå. Fem minutter før ordinær tid fikk
Brann straffe etter at Øyvind Gjerde hadde klatret på Alex
Valencia. Erlend Hanstveit satte inn straffen.
Nå ble panikken total i hjemmelaget, og ett minutt på overtid sto det 3-3 etter scoring fra Valencia. Hanstveit sto for forarbeidet.
Dommeren la til fire minutter, og 30 sekunder før slutt hadde Trond Fredriksen et frispark som Brann-keeper Ivar Rønningen glimrende fikk avverget. En flott oppreisning for Rønningen, og et svært viktig poeng for Brann og trener Mons Ivar Mjelde. (NTB)

Flere saker: ALT OM AAFK
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE