skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

AaFK-keeper tror på bedring mot Brann

Aalesund-keeper Frank Mathiesen ikke fornøyd med sin egen innsats så langt i sesongen. Men lagets siste skanse tror på bedring mot Brann i morgen.

Publisert 25.04.2003 13:17. Oppdatert 25.04.2003 14:20.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

Tenker positivt

I morgen møter Aalesunds Fotballklubb Brann til tippeliga-oppgjør på Kråmyra stadion.
AaFK har tapt begge kampene hittil i tippeligaen, og laget har sluppet inn seks mål.

Keeper Frank Mathiesen har ikke vært bare heldig i de to kampene han har spilt, og er selv klar over at innsatsen har vært skjemmet av en del enkle feil. Han er ikke fornøyd med eget spill, men Mathiesen ønsker å se framover og heller vri situasjonen til noe positivt.

Ikke skjebnekamp

Også Brann har startet sesongen dårlig med bare ett poeng på to kamper. Siste seriekamp tapte laget 6-1 mot Rosenborg på Brann Stadion. Men Mathiesen avviser at dette blir en skjebnekamp allerede nå. Det er mye igjen av sesongen og rikelig anledning til å plukke poeng, mener han.
I fjor slo AaFK Brann i cupoppgjøret på Brann Stadion. Denne gangen ble Frank Mathiesen helten etter strafferedning. Men slik er keeperens lodd, sier Mathiesen: enten helt eller syndebukk.

Ekeberg og Dos Santos ute

Hermann Ekeberg har trent denne uka, men må høyst sannsynlig stå over også denne kampen på grunn av skade. Paulo Dos Santos er neppe tilbake før i slutten av mai.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no