skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Tap for AaFK i toppseriedebuten

Aalesunds Fotballklubb tapte i sin debut i eliteserien. På et nesten fullsatt Kråmyra stadion vant Tromsø 2 - 3, etter at AaFK hadde ledet 2 - 1 til det gjensto en halv time.

Publisert 13.04.2003 21:29.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
-Vi var et mye bedre lag og vant fullt fortjent, sa Tromsøs tomålsscorer Morten Gamst Pedersen etter 3-2-seieren over Aalesund. Over 8000 tilskuere hadde tatt turen til Kråmyra for å se de to nyopprykkede lagene i eliteserien. Der viste Tromsø at de har brukt vinteren godt, og allerede etter 13 minutter laget Morten Gamst Pedersen 1-0 for gjestene. Christian Steen ordnet 1-1 fem minutter før pause på vertenes eneste sjanse i 1. omgang.
Christian Steen scoret det første eliteseriemålet for AaFK.
Aalesund gikk opp til 2-1 ved Amund Skiri straks etter pausen, men Tromsø kom tilbake ved Peter Kovacs og Gamst Pedersen på straffe. Spissene scoret hvert sitt mål etter 61 og 64 minutter. Tromsø var det beste laget også etter at de gikk opp i ledelsen.

10 mål

Vi prøvde å spille mer fotball enn Aalesund. Dette var en lagseier, sa Morten Gamst Pedersen som har som mål å score 10 mål denne sesongen. Etter kampen på Kråmyra står 21-åringen bokført med to scoringer og er eliteseriens toppscorer før Lyn og Brann møtes på Ullevaal mandag. Tromsø tapte to ganger for Aalesund på bortebane i fjorårssesongen, i serie og cup, men denne gangen var det ingen tvil om hvem som var det beste laget. Vi fryktet ikke AaFK. Det ble en tett kamp uten det store spillet. Banen innbød ikke til det. Men vi var i hvert fall det beste laget, sa Gamst Pedersen.